23948sdkhjf

FN-pris til Copenhagen Capacity

Copenhagen Capacity er af FN kåret til verdens bedste investeringsfremmeorganisation, når det gælder understøttelse af cleantech-området og tiltrækning af internationale virksomheder.
Det skete på FN’s ”World Investment Forum 2010”-konference i Kina, hvor investeringsfremmeorganisationer og statsledere fra over 100 lande diskuterede international handel, eksport, investeringsfremme og globale væksttendenser.

- Det kommer som en glædelig overraskelse, da rigtig mange lande og investeringsfremmeorganisationer, lige som os, satser på cleantech-området, forklarer administrerende direktør i Copenhagen Capacity, Steen Donner.

Vil gøre tingene mere intelligent
Det er FN’s afdeling for handel og udvikling (UNCTAD), der står bag kåringen, og prisen tildeles på baggrund af Copenhagen Capacitys centrale rolle i etableringen af Copenhagen Cleantech Cluster.

- I globale sammenhænge har en kåring som verdens bedste investeringsfremmeorganisation på cleantech-området stor betydning, fordi vi i en international sammenhæng er meget små. Derfor bliver vi nødt til at gøre tingene mere intelligent og fokuseret således, at vi positivt skiller os ud, siger Steen Donner.

Formålet med Copenhagen Capacitys deltagelse i FN-konferencen i Kina er hovedsageligt at møde samarbejdspartnere på investeringsfremmeområdet, der kan være med til at styrke investeringer til Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078