23948sdkhjf

Danfoss Solar Inverters flytter til Nordborg

Stigende efterspørgsel hos Danfoss Solar Inverters giver en voldsom vækst. Det betyder, at produktionskapaciteten i Gråsten og Sønderborg er blevet for trang.
Derfor udvider Danfoss Solar Inverters sin produktions- og logistikkapacitet ved at flytte til faciliteter ved Danfoss’ hovedsæde i Nordborg, hvor der er plads til at følge med den stærke vækst, der også forventes at fortsætte i 2011.

Udvidelsen giver solar inverter-forretningen en montagekapacitet i 2011 på 3,5 GW, hvilket svarer til det årlige energiforbrug i 800.000 husstande. Desuden er der plads til en fordobling af denne kapacitet i løbet af få måneder.

Opruster i Danmark, USA og Kina
Der vil derfor i de kommende måneder blive etableret arbejdspladser i Nordborg, og produktionen vil gå i gang i første kvartal 2011. Flytningen vil være afsluttet ved udgangen af 2011. Den omfatter 140 medarbejdere. Danfoss Solar Inverters, som er en del af Danfoss Power Electronics-divisionen, forventer i 2012 at nå op på 200 arbejdspladser i Nordborg.

Ved at flytte til Nordborg forbliver solar inverter-forretningen tæt på det vigtige europæiske marked, og produktionen af Danfoss VLT-frekvensomformere i Gråsten vil få mere plads. Danfoss Power Electronics udvider ikke kun i Danmark, idet også faciliteterne i Kina og USA udvides for at leve op til efterspørgslen efter frekvensomformere og solar invertere på det globale marked.

- Med udvidelsen af vores aktiviteter i såvel Danmark, USA som Kina får vi mulighed for at opnå den vækst og det indtjeningsmål for Danfoss Power Electronics, som er fastsat i den nye strategi for Danfoss Koncernen, siger Troels Petersen, president Danfoss Power Electronics.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109