23948sdkhjf

Ny kæmpeordre til Vestas

Vindmølleproducenten har underskrevet en global ordre på 400 MW med en option på yderligere 1.000 MW.
Vestas har underskrevet en global kontrakt på levering af 400 MW i 2011-2014. Kontrakten, som inkluderer en option på yderligere 1.000 MW, er modtaget fra et selskab med verdensomspændende aktiviteter.

Kontrakten omfatter levering, installation, idriftsættelse og en 2-10-årig serviceaftale. I henhold til kontrakten skal vindmøllerne leveres og installeres på forskellige sites i mange forskellige lande over hele verden. Levering påbegyndes i begyndelsen af 2011 og forventes afsluttet inden udgangen af 2014.

Lokal tilstedeværelse vigtig
Valget er faldet på Vestas efter en yderst konkurrencepræget proces. Vindmølleproducentens globale rækkevidde med en stærk lokal tilstedeværelse i 70 lande på fem kontinenter har været et vigtigt element i udvælgelsesprocessen.

Et andet vigtigt element har været Vestas' brede og teknologisk avancerede produktprogram samt selskabets evne til at tilbyde kunderne den højeste business case certainty.

- Vi glæder os over at kunne offentliggøre denne vigtige aftale, som yderligere styrker vores globale tilstedeværelse og bekræfter vores ledende position i vindindustrien på verdensplan. Som den eneste globale virksomhed med fokus udelukkende på vindteknologi, er vi forpligtet til at sikre vores kunder det bedste afkast på deres investering i hvert eneste vindprojekt, siger Peter W. Kruse, senior vice president hos Vestas.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14