23948sdkhjf

Automatik 2010: Førstedagen gav bonus hos AVN Hydraulik

Messer handler om at skabe gode kontakter, og hos AVN Hydraulik fik man skabt flere i løbet af tirsdagen på Automatik 2010.
Det er ikke spørgsmålet om, hvor mange besøgende der kommer på en messe, men hvem. Det er holdningen hos Michael Lindberg fra AVN Hydraulik, der ikke var skuffet over tirsdagens besøgstal – tværtimod blev det allerede på messens førstedag til fire-fem gode kontakter.

- Jeg synes det har været ok. Hos os har der været en god blanding af kolleger i branchen og kunder. Det er ikke så vigtigt, om der kommer 100 eller 200 besøgende, bare der er kød på – og det er der, forklarer Michael Lindberg.

Olie-filtrering
I år har AVN Hydraulik fokus på sine systemer inden for filtrering og systematisk vedligehold, hvor man blandt andet repræsenterer RMF på det danske marked.

- Det nye fra os er, at vi kan monitorere det via CRO-anlæg og kontrollere kvaliteten af olien. Vi slår på vigtigheden af at have ren olie. Det giver færre reparationer, mindre vedligehold og længere holdbarhed, siger Michael Lindberg.

- Vi afsætter systemerne til et bredt udsnit af industrikunder – vores største force er netop, at vi har så bredt et fundament i markedet, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.192