23948sdkhjf

Vidensforum - en unik mulighed

AB Svejseteknik ApS i Brabrand ser Metal Supply’s vidensforum som en unik mulighed for branchens virksomheden at opnå viden og få professionel sparring.
Direktør Allan Levisen, AB Svejseteknik, har således optimeret virksomhedens profil på Metal Supply og meldt sig ind på flere forskellige kategorier, hvor de stiller deres viden og kompetencer til rådighed for portalens øvrige medlemmer.

AB Svejseteknik har som den eneste tilmeldt sig som vidensleverandør indenfor reparationssvejsning på Metal Supply's vidensforumDette har resulteret i et par telefoniske henvendelse, hvor AB Svejseteknik er blevet kontaktet af et par af portalens medlemmer for at hjælpe dem med konkrete problemstillinger.

- Jeg synes, at Metal Supply’s vidensforum er en unik mulighed for virksomheder til at opnå den viden, der kan være behov for i konkrete situationer, siger Allan Levinsen

Allan Levinsen vurderer, at portalens vidensdel har sin berettigelse, da den giver folk mulighed for hurtigt at finde en kompetent vidensleverandør indenfor konkrete problemstillinger, inden det virkeligt brænder på.

Information om Metal Supply’s vidensforum
På Metal Supply’s vidensforum kan du som medlem hurtigt sende et spørgsmål til den eller de vidensleverandører, der er indenfor den pågældende kategori, ligesom du også selv har mulighed for at tilmelde dig som vidensleverandør.

Hvis du vil tilmelde dig som vidensleverandør på en eller flere kategorier skal du blot logge dig på portalen, klikke ind under ”medlemssektionen” og derefter ind under ”rediger indstillinger for e-mail service”.

Er der ikke en kategori, der lige passer din spidskompetence, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan oprette den.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083