23948sdkhjf

Brimas har historisk positiv ordrehorisont

Den østjyske smede- og maskinfabrik fortsætter den positive udvikling og har historisk mange ordrer.
- Det er utrolig positivt, at vi fortsat har succes med at sikre nye markedsandele og kunder samtidig med, at vi beholder de gamle kunder. Vi har aldrig kunnet se så langt frem, som vi kan nu, siger administrerende direktør Thomas Iversen.

I løbet af de sidste to måneder har Brimas ansat fire smede. Der er ansat to smede til forarbejdning af sort stål til byggebranchen, herunder altaner, trapper, gelænder og bjælker, samt to rustfaste smede til fremstilling af specialopgaver i rustfri stål til fødevare– og medicinalindustrien.

Erfaren laserprogrammører
Herudover har virksomheden ansat en erfaren laserprogrammører, Dennis Pennerup, der har mere end 16 års erfaring indenfor laserskæring.

- Laserskæring fylder mere og mere i den daglige produktion, så da vi fik muligheden for at få tilknyttet en af branchens dygtigste inden for laserskæring, var vi ikke i tvivl, udtaler direktør Peter Iversen.

Stor ledighed
Thomas Iversen supplerer:

- Selvom der er stor ledighed indenfor vores område, har det ikke været helt nemt at finde de nye medarbejdere, og virksomheden søger stadig rustfaste klejnsmede med store faglige kompetencer.

Virksomheden beskæftiger p.t. 30 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109