23948sdkhjf

Nyt agentur til Flairmo

Aalborg-virksomheden, der er specialister i mindre oliefrie og støjsvage kompressorer og vakuumpumper, er nyudnævnt forhandler i Skandinavien, for nano-porous system limited (N-PSL).
Folkene bag N-PSL er ekstremt erfarne inden for lufttørringsteknologi og ledes af Colin Billiet, der er tidligere mangeårig direktør og medejer af Domnick Hunter Group, der nu indgår i Parker koncernen.

Hos Flairmo forventer salgsdirektør og partner Morten Nielsen, at agenturet vil give virksomheden et stort skub i den rigtige retning.

Store forventninger
- Vi forventer os rigtig meget af samarbejdet med N-PSL som vi nu er masterdistributør for i hele Skandinavien. Når deres produkter bliver kendt, vil de helt sikkert give os et økonomisk fundament, siger Morten Nielsen.

Han forklarer videre, at N-PSL har flere spændende og innovative produkter under udvikling, som vil bidrage yderligere til Flairmo’s omsætning.

- N-PSL’s produkter gør, at kunden sparer mange penge på service og vedligehold og ikke mindst på energiforbrug, da disse tørrere kan fås i udgaver, hvor man begrænser ”regenereringsluften” til kun at foregå, når der er et decideret luftforbrug, forklarer Morten Nielsen.

Interessant for trykluftmarkedet
I første omgang har han især store forventninger til en ny type adsorptionstørrer, som især vil kunne afsættes til virksomheder inden for dental-, medico- og laboratorieindustrien, til laserskærere i industrien, samt til generelt brug hvor trykluften skal være ren og tør og fri for vand, partikler og evt. bakterier.

- Lufttørreren benytter tryk/sving adsorptions principperne til at tørre trykluften i et identisk tokolonne system indeholdende et vandabsorberende desiccant materiale. Den består af to tørrerpatroner med integrerede filtre, der resulterer i 60 % mindre tryktab, med øget energieffektivitet som resultat, forklarer Morten Nielsen.

- Det mindre energiforbrug, den simple og billige servicering og det lave støjniveau ved kolonneskifte gør, at vi har en adsorptionstørrer, som er meget interessant for trykluftmarkedet i Skandinavien, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095