23948sdkhjf

DCB udvider løftekapaciteten hos Bladt Industries

Dansh Crane Building har netop leveret kraner til Bladt Industries' produktionsanlæg i Aalborg og dermed været med til at øge løftekapaciteten væsentligt.
Bladt Industries har i de seneste år udviklet sig hastigt indenfor leverancen af stålkonstruktioner, især til offshore-industrien.

Danish Crane Building leverer nu kraner til firmaets produktionsanlæg i Aalborg, hvilket er med til at øge løftekapaciteten radikalt.

Større emner kræver øget løftekapacitet
Bladt specialiserer sig i komplekse stålkonstruktioner til vindenergisektoren, olie- og gasindustrien og bygge- og anlægsbranchen. De emner, firmaet arbejder med, er blevet betydeligt større i de seneste år, hvilket krævede øget løftekapacitet.

- Bladt arbejdede i forvejen med to 16 tons kraner fra DCB, men vi har nu leveret to nye traverskraner med en kapacitet på 55 tons hver. Kranerne bruges til samling og transport af de store stålkonstruktioner, siger Bo Larsen, DCB's administrerende direktør.

Et langvarigt samarbejde
Leveringen af kranerne til Bladts produktion bygger på en lang tradition, da de to nordjyske virksomheder har samarbejdet i over 25 år.

Løsningen tager derfor udgangspunkt i et godt kendskab til virksomhedens aktiviteter.

- Projektet krævede grundige forberedelser, men vi har leveret en løsning, der sikrer, at bygninger, fundamenter, kranbaner og strømtilførsel lever op til Bladts produktionsudfordringer, siger Bo Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125