23948sdkhjf

2009 blev hårdt år for Gybo Rustfrit Stål Design

Finanskrisen og lukningen af udenlandske aktiviteter resulterede i stort underskud hos underleverandøren.
- Selskabet har været hårdt ramt af finanskrisen i 2009, hvilket har reduceret selskabets aktivitetsniveau væsentligt. Det reducerede aktivitetsniveau har medført, at selskabet ikke har været i stand til at tjene penge i 2009, skriver Gybo Rustfrit Stål Design i sit årsregnskab.

Samlet set realiserede Gybo en negativ bruttofortjeneste på 409.779 kr., hvilket lå milevidt fra 2008-resultatet på 10,7 mio. kr. Resultat før skat endte med et markant underskud på 9,9 mio. kr. mod et underskud på 2,8 mio. kr. i 2008.

Forventer overskud i 2010
Ledelsen betegner naturligt nok resultatet som utilfredsstillende. Den kraftige tilbagegang skyldes blandt andet et tab på 6 mio. kr. som følge af nedlukning af selskabets udenlandske aktiviteter.

Underskuddet efterlader Gybo med en samlet egenkapital på -3,0 mio. kr., men gennem en aftale med moderselskabet JBN ApS er den fortsatte drift sikret.

Derudover vil ledelsen sikre øget likviditet gennem optimering af lagerstørrelse og produktsortiment. På den baggrund forventes positiv indtjening i 2010.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095