23948sdkhjf

Kontant udbytte af portalens annonceringsmuligheder

Stålspecialisten ApS i Esbjerg har udnyttet annonceringsmulighederne i Metal Supply’s daglige branchenyheder – og fået valuta for pengene.
Allan Madsen, Direktør i Stålspecialisten ApS besluttede sig for at give annonceringsmulighederne i de daglige branchenyheder en chance. Derfor besluttede han sig for at indrykke nedenstående topannonce to gange i branchenyheder i begyndelsen af maj 2004 – med et par dages mellemrum.

Stålspecialistens annonce i Metal Supply’s nyhedsbrev – primo maj 2004.Forventningerne til annoncen var, at den skulle synliggøre virksomheden og skabe yderligere interesse.

- Jeg er overrasket over den hurtige respons, som annoncen gav, udtaler Allan Madsen, Stålspecialisten.

Allerede ved første indrykning fik Stålspecialisten flere henvendelser på annoncen. En af de virksomheder, der reflekterede på annoncen viste sig desuden at være en potentiel kunde, da samtalen gled over på de forskellige typer af materialer, som Stålspecialisten også sælger af. Dette udmøntede sig i en regulær ordre for Allan Madsen.

Allan Madsen vurderer, at annonceringsmulighederne i nyhedsbrevet har god effekt, og han har således mod på flere annoncer i branchenyhederne. Derudover har han besluttet sig for at blive medlem af Metal Supply, så han kan få fuldt udbytte af portalens muligheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078