23948sdkhjf

Migatronic opgiver nul-resultat i 2010

Første halvår udviklede sig mere skuffende end forventet hos svejserproducenten, der nu nedjusterer forventningerne til 2010.
Migatronic realiserede i første halvår en omsætning på 136,0 mio. kr. mod 145,3 mio. kr. i samme periode i 2009, svarende til et fald på 6 %.

Resultatet før skat blev et underskud på 7,9 mio. kr. mod et underskud på 27,9 mio. kr. i 2009. Trods den betydelige resultatforbedring finder bestyrelsen ikke resultatet tilfredsstillende.

Øget efterspørgsel
- Under budgetlægningen for 2010 var forventningen til året, at markedet for svejseudstyr havde stabiliseret sig, og at omsætningsniveauet fra 2009 kunne fastholdes. Et fortsat lavt investeringsniveau inden for den del af industrien, der anvender svejseudstyr, har imidlertid betydet, at Migatronic har oplevet et fald i omsætningen i første halvår. Det lave omsætningsniveau er generelt for alle markeder og produkttyper. Det vurderes, at Migatronic ikke har mistet markedsandele, skriver svejseproducenten i sit regnskab.

Også på markedet for svejseautomatisering viser krisen stadig tænder. Migatronic melder om stor interesse for virksomhedens produkter, og man har ligeledes øget tilbudsmængden betydeligt i løbet af halvåret, men man mærker stadig stor tilbageholdenhed hos kunderne.

I både juli og august har Migatronic haft øget ordreindgang, men den skuffende udvikling i første halvår gør, at koncernen nu opgiver at nå et nul-resultat i 2010. Nu kalkulerer man med et negativt resultat i andet halvår om end ikke i samme størrelsesorden som i første halvår 2010.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095