23948sdkhjf

Direktør afleverer overskud

Babcock & Wilcox Vølund i Esbjerg får ny direktør samtidig med at virksomheden er kommet over periode med tab.
Efter flere år præget af forsinkede og tabsgivende projekter er den amerikansk ejede kedelproducent, Babcock & Wilcox Vølund ApS. i Esbjerg, i år på vej mod et overskud. Adm. direktør Jens Frederik Hansen kan dermed aflevere et selskab i bedre form, når han 31. december fratræder til fordel for en tilsvarende stilling hos Bladt Industries A/S i Aalborg.

- Resultatet er positivt for første gang i mange år, hvorimod omsætningen ikke helt når, hvad vi havde budgetteret med. Den er dog over 600 mio. kroner, siger Jens Frederik Hansen til ErhvervsBladet.

Babcock & Wilcox Vølunds nye direktør bliver Tom Moskal, der kommer fra en stilling som direktør for serviceområdet i søsterselskabet Diamond Power International Inc.

Babcock & Wilcox Vølund blev opkøbt af Babcock & Wilcox i sommeren 2000 og har som primært forretningsområde at producere forbrændingsudstyr og kedler til affalds- og biomasseanlæg. Firmaet her hovedkontor i Esbjerg og afdelinger i Glostrup og Århus samt et datterselskab i Paris. Der er godt 400 ansatte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094