23948sdkhjf

Logitrans får USA-ordre

Ribe-virksomheden skal forbedre ergonomien i det amerikanske postvæsen med sine Logilift-stablere.
Logitrans fra Ribe har indgået en fem-årig leveringsaftale med det amerikanske postvæsen med mulighed for forlængelse i yderligere 5 år.
Firmaet har allerede ordrer fra postvæsenet på 170 stablere i ordrebogen. Postvæsenet har budgetteret med yderligere 350 enheder inden sommerferien.

Det er Logitrans´s Logilift-stabler, der banede vejen til det amerikanske postvæsen. Logilift-stableren har en løftehøjde op til 920 mm og er lille, pladsbesparende og meget manøvredygtig. Samtidig giver den brugeren optimale arbejdsbetingelser, når varer skal flyttes, løftes og transporteres.

Det amerikanske marked sætter mere og mere fokus på god ergonomi på arbejdspladserne - og det amerikanske arbejdstilsyn, OSHA, og det amerikanske postvæsen har derfor indgået en aftale om at forbedre arbejdsbetingelserne inden for postvæsenet.

- Vores Logilift blev valgt, fordi sikkerhedsorganisationen hos postvæsenet gav den toppoint på alle væsentlige områder - den skåner brugerens ryg og skuldre og sikrer en god arbejdshøjde. Samtidig er den let, smidig og meget manøvredygtig, siger Henning Lyager, International Sales Manager hos Logitrans, netop hjemvendt fra Logitrans´s amerikanske forhandler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.375