23948sdkhjf

Investering i aircondition

Hydro-koncernen indvier 80 mio. kroners anlæg i Tønder til produktion af aluminiumsdele til bilindustrien.
Airconditionanlæg har kørt deres sejrsgang i den europæiske bilindustri. Så mens vækstkurven generelt ikke stiger for europæisk bilproduktion, vokser markedet for leverandører af udstyr til køling og aircondition.

Det mærker Europas førende leverandør af rør og flerkammerprofiler til bilindustrien, Hydro Aluminium Precision Tubing Tønder a.s, med produktion fem steder i Vestsønderjylland. Selskabet indvier onsdag et 80 mio. kroners nybyggeri med en ny aluminiumspresse, der 90 pct. af driftstiden skal producere komponenter til personbiler, mens aircondition i bygninger udgør den øvrige produktion af aluminiumsdele, skriver ErhvervsBladet.

Hydro’s salg af aluminiumsdele til bilindustrien er støt stigende. Kurven viser omsætningen siden 1995.Precision Tubing er resultatet af en fusion mellem Hydro Heat Transfer i Tønder og Hydro Hycot i Løgumkloster for knap to år siden. Ud over de to byer er der produktion og coating i byerne Bedsted og Bredebro.

Allerede det første år efter fusionen blev den økonomiske gevinst ved sammenlægningen synlig, idet resultatet før skat steg fra 44,2 til 71,6 mio. kr. Salget voksede fra 659 til 698 mio. kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084