23948sdkhjf

Volstrup Maskinfabrik udvider

Den fynske virksomhed har bygget til og investeret i nyt produktionsudstyr.
Tilbygningen består i en ny 525 kvadratmeter stor lagerbygning, som stod færdig for nylig. Beslutningen om byggeriet blev taget i 2008 samtidig med, at finanskrisen brød ud – alligevel valgte direktør John Thomsen at fortsætte:

- Vi stod i en situation, hvor vi skulle vælge, om vi ville fortsætte udvidelsesplanerne eller stoppe. Og vi valgte så at udvide, så vi er gearet, til det igen går fremad, siger John Thomsen til Fyens Stiftstidende.

Kan nu producere i aluminium
Fabrikkens hovedprodukt er standere til vejskilte, og for at udvikle produktionen af disse er der også blevet investeret flere hundredetusinde kroner på maskinsiden.

Vigtigst har Volstrup Maskinfabrik investeret i maskiner, der kan producere standere i aluminium og ikke blot stål, som man har været vant til.

John Thomsen håber, at finanskrisen snart rinder ud, for med det nye lager og de nye maskiner er han klar til opsvinget. Han har ligeledes fastholdt fabrikkens 13 medarbejdere under hele krisen, selvom det kostede et underskud på 300.000 kr. i 2009. Det valgte han at gøre for at være klar til tiden efter krisen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094