23948sdkhjf

Ny underleverandør ser dagens lys

Efter 14 år i metalbranchen kaster Morten Olesen sig ud i livet som selvstændig med firmaet MO Stål.
Blandt kompetencerne i MO Stål finder man stansning, laserskæring, bukning, svejsning, robotsvejsning, spåntagende bearbejdning, pulverlakering og montage.

Helt centralt for MO Stål er det netværk, Morten Olesen har opbygget gennem en årrække som sælger i metalbranchen. Han vil nemlig overlade det meste af selve produktionen til andre danske og udenlandske underleverandører.

Europæiske samarbejdspartnere
- Mit mål er at kunne tilbyde mine kunder den færdige løsning, hvor jeg står for indkøb og logistik hos mine forskellige samarbejdspartnere, som hver især er rigtig gode og billige indenfor deres speciale, og så levere et komplet produkt til billige penge, fortæller Morten Olesen.

På virksomheden i Vemmelev på Vestsjælland har han kun maskinpark til efterbearbejdning af emnerne samt lettere montage. Den deciderede bearbejdning vil derfor komme til at foregå hos samarbejdspartnere i Sverige, Danmark, Letland og Serbien.

- I Letland har jeg fx indgået samarbejde med et større pladebearbejdningfirma, der har ugentlige transporter til Danmark. Firmaerne i Letland og Serbien er yderst veludviklede og har maskinpark på fuld højde med de bedste danske med blandt andet CNC-styrede stanselinjer, CNC-laserskæring både i 2D og 3D, finplasmaskæring, bukkelinjer med robotceller, svejserobotter, bearbejdningscentre og pulverlakeringsanlæg, forklarer Morten Olesen, og fortsætter:

- Når Jeg skal levere på få dage, får jeg det dog lavet i Danmark og Sverige, og når der er lidt længere tid til det, og der er lidt smedetid og fx overfladebehandling, sender jeg det til Østeuropa.

Lager i Vemmelev
Indtil videre er Morten Olesen sammen med en indlejet lagermand ene om arbejdet i MO Stål. I Vemmelev består arbejdet blandt andet af tjek af emnerne, inden de sendes videre til kunderne.

- Derudover tilbyder vi kunderne, at de kan bruge mit lager som bufferlager, så de kan tage det hjem i mindre serier, siger Morten Olesen, og slutter:

- Jeg tilbyder også og at pakke det i kundens emballage og sende direkte ud til min kundes kunder, med deres følgesedler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109