23948sdkhjf

Klumme: CENSEC laver industrielt netværk for national sikkerhed

Efterhånden som verden bliver et stadig mere usikkert sted at leve i, stiger efterspørgslen for sikkerhedsprodukter, serviceydelser og løsninger, som beskytter mennesker, ejendomme og bygninger. Trods det dystre økonomiske klima, kan markedet for sikkerhed forudsige en kontinuerlig vækst de kommende år.
Klumme af direktør Anton Villadsen, CENSEC

Siden 11. september 2001 er det globale sikkerhedsmarked vokset voldsomt. Markedet er vurderet til ca. 141 mia. dollars i 2009, og ifølge prognoserne vil det vokse til ca. 254 mia. dollars i 2019. Det svarer til en stigning på ca. 6 % pr. år.

Oversigt over fremtidige investeringer i forskellige lande:




















Efter terrorangrebet den 11. september 2001 fik sikkerhedsbegrebet nye nuancer. Det nationale sikkerhedsbegreb blev genoplivet, men sigter nu mod såkaldte asymmetriske trusler fra både udenlandske og indenlandske terrorister. Indre og ydre sikkerhed flød sammen til et enkelt problemkompleks, totalforsvaret af samfundet mod indre og ydre trusler og med mobilisering af samfundets samlede ressourcer.

National sikkerhed er kategoriseret i delsektorerne:
• Nødberedskab og afværgeforanstaltninger, herunder politi, beredskab og brandvæsen
• Kritisk infrastruktur og perimeterbeskyttelse
• Grænsekontrol, herunder land og sø
• Transportsikkerhed, herunder luftfart og søtransport
• Biodefence
• Påvisning af radioaktive og radiologiske materialer
• Telekommunikation, data og cyber security

Nu sætter CenSec også fokus på emnet ”national sikkerhed" og holder et seminar den 27. september, som skal være opstarten på et industrielt netværk inden for området.

På seminaret vil der blive orienteret om udviklingen inden for national sikkerhed, markedsmuligheder og CenSecs planer netværket.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095