23948sdkhjf

Godt år for stålspecialist

Det blev et tilfredsstillende regnskab for 2003 for Promecon A/S i Fredericia, der er vant til store stålemner. Virksomheden er i øjeblikket i gang med et kompliceret stålarbejde på det høje prestigebyggeri Turning Torso i Malmö.
Adm. direktør Søren Kristensen er også godt tilfreds med regnskabet for 2003, som er første år, hvor virksomheden virkelig står på egne ben efter udskillelsen fra TM Højgaard A/S som et selvstændigt datterselskab, skriver ErhvervsBladet. Omsætningen faldt i 2003 i forhold til året før, men indtjeningen har holdt niveauet, og mens Søren Kristensen forventer uændret omsætningsniveau i 2004, så regner han med en forbedret indtjening.

- Evnen til at gå nye veje, hviler især på medarbejdernes viden, kompetencer og menneskelige egenskaber, og derfor skal det være attraktivt at arbejde i virksomheden, således at markedets bedste medarbejdere kan tiltrækkes og fastholdes, siger Søren Kristensen i sin ledelsesberetning i 2003-regnskabet, fremgår det af dagens udgave af ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.117