23948sdkhjf

Plastmo-fabrik i Rusland

Ringsted-koncernen etablerer produktion og salg af tagrender i Moskva næste år.
Den Ringsted-baserede Plastmo-koncern åbner næste år et datterselskab i den russiske hovedstad Moskva, der skal producere og sælge danske tagrender og nedløbsrør til det store russiske marked, skriver Dagbladet i Ringsted.

Plastmo har siden 1997 haft en salgsrepræsentation i det tidligere Sovjetunionen, men har i lyset af den stabile politiske situation i landet nu valgt at satse en halv snes millioner i salgs- og produktionsfaciliteter tæt på hovedstaden.

Plastmo-koncernens hovedsæde i Ringsted.Administrerende direktør Klaus Hadsbjerg understreger i den forbindelse, at den russiske offensiv ikke får betydning for den omfattende produktion, der foregår i Ringsted. Og skulle det endelig ske, så vil det blive i positiv retning, fastslår han over for Dagbladet.

Det er Plastmos forventning, at investeringen i Rusland allerede efter tre år skulle begynde at betale sig tilbage. Optimismen skyldes ikke mindst, at privatiseringen af russisk ejendomn har betydet, at russerne i stigende grad er begyndt at investere i forbedringer af den i øvrigt meget nedslidte boligmasse.

Ud over Rusland har Plastmo også besluttet at etablere sig i Rumænien. Det sker dog i første omgang kun med et salgsselskab.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078