23948sdkhjf

Små og mellemstore virksomheder har ikke styr på data

SMV’erne er blevet gode til at lave back-up på deres vigtige data, men når det kommer til at håndtere et systemnedbrud, er de færreste forberedt på opgaven. Resultatet kan i værste fald blive, at de må dreje nøglen om.
Firmaer, der i Danmark arbejder med beskyttelse af data i form af back-up systemer og storage, der genskaber, beskytter og sorterer data, melder, at især de små og mellemstore virksomheder halter bagefter, når det kommer til storagesystemer, skriver ErhvervsBladet.

De små og mellemstore virksomheder ser ikke på, hvor længe de kan vente på at dataen bliver genskabt, og hvor meget det koster dem for eksempel at være foruden kundedatabasen i to dage. En undersøgelse fra Texas University i USA viser, at halvdelen af de små og mellemstore virksomheder, der mister vigtig data ved et systemnedbrud, drejer nøglen om inden for de efterfølgende 48 måneder, fremgår det af ErhvervsBladet.

- Forhindringen er mange gange, at det ikke står helt klart, hvordan en investering i software af den nævnte type kommer hjem igen, ligesom det er usikkert, hvilket arbejde, der ligger i en implementering, siger han til ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078