23948sdkhjf

Damstahl donerer del af dagsomsætningen til nødlidende

Leverandør af rustfrit stål Damstahl i Skanderborg deltager i kampagnen Verdens Bedste Nyheder og har dermed valgt at donere 0,7 % af sin dagomsætning frem til 10. september til verdens fattige.
Damstahl i Skanderborg vil gøre en ekstra indsats for verdens fattige og nødlidende.

Derfor deltager virksomheden i den aktuelle kampagne "Verdens Bedste Nyheder" for at sætte fokus på FN’s 2015 Mål. Otte konkrete mål, der blev fastlagt i år 2000 med henblik på, frem mod 2015, blandt andet at bidrage til at halvere fattigdommen i verden.

Donerer del af omsætningen
FN, Danida og de danske ulandsorganisationer står bag kampagnen ”Verdens Bedste Nyheder", der har til formål at sprede det glade budskab, at hjælpen nytter.

Da et af de otte mål opfordrer til, at verdens rigeste lande giver 0,7 % af deres BNP til ulandsbistand, har Damstahl valgt at bruge den symbolik ved at øremærke 0,7 % af en gennemsnitlig dagsomsætning til at hjælpe verdens fattige og nødlidende i kampagneperioden frem til 10. september.

Damstahl fortæller både internt og eksternt om FN’s otte mål, som alle får økonomisk støtte fra virksomheden.

Socialt ansvar en naturlighed
Damstahl er blevet opfordret til at deltage i kampagnen, fordi virksomheden er en af de næsten 200 danske virksomheder, der er tilsluttet FN’s Global Compact, verdens største initiativ for virksomheders sociale ansvar.

Tæt ved 50 danske virksomheder deltager i kampagnen og bidrager dermed til at fortælle omverdenen om de fremskridt, der allerede er sket for verdens fattige og nødlidende, samt om muligheder for fortsat at støtte.

- Hos Damstahl har vi fokus på socialt ansvar i meget bred forstand, og en kampagne som denne er helt i tråd med virksomhedens værdier. Vi kan selvfølgelig hverken helt eller halvt redde verden, men vi kan være med til at gøre en lille, men vigtig forskel sammen med rigtig mange andre, der gerne vil en bedre verden, siger Mikael Sthaalros, administrerende koncerndirektør hos Damstahl.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111