23948sdkhjf

Generationsskifte hos KSM Kragelund

Frede Bording og Birger Hansen har pr. 1. august 2010 solgt 49 % af aktierne som første skridt i et generationsskifte.
Det er tre nuværende medarbejdere Henning Andersen, Torben Andersen og Per Møller, der på sigt skal overtage hele firmaet.

De tre har allerede i dag lederansvar inden for hver deres område, Henning Andersen står for den daglige drift af landbrugs- og reparationsafdelingen, Torben Andersen står for ledelsen af Hema Kranudstyr, og Per Møller er ansvarlig for skæreafdelingen.

Udvikling skal fortsætte
- KSM har gennem de sidste år været igennem en rivende udvikling. Der er sket meget, hvad angår antallet af medarbejdere, produktionshaller, maskiner og opkøb af andre firmaer fx Hesa-tek og Kolster, som nu i dag hedder Kolster Hesa-tek, siger Birger Hansen, og fortsætter:

- Vi, Frede og jeg, føler, det er på tide at sikre, at KSM stadig vil kunne følge med denne udvikling. Derfor har vi valgt at tilbyde de tre medarbejdere dette medejerskab. Det er tre gutter med tilsammen over 55 års ansættelse i KSM, så de kender ånden og dagligdagen i KSM, men har også allerede i dag en masse nytænkning, hvor vi andre kan have svært ved at følge med. Der skal stadig investeres i ny teknologi, og der er flere nuværende procedurer, der skal trimmes, og det arbejde er vi overbevist om, at de tre kan løfte.

KSM har i dag ca. 75 ansatte fordelt på godt 12.000 kvadratmeter under tag. Med kerneområder inden for valsning, skæring, svejsning, bukning og savning kan der tilbydes en bred vifte af produkter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078