23948sdkhjf

Ny direktør hos Unibolt

Tidligere salgsdirektør Glenn Goltermann Lassen står nu i spidsen for den østjyske boltproducent.
Glenn Goltermann Lassen har fungeret som salgsdirektør i Unibolt siden 2006, men nu overtager han posten som direktør for Vejle-virksomheden, der har specialiseret sig i bolte og skruer til primært automobilindustrien og landbruget.

Her afløser han Thomas Bamberger, som i stedet vil koncentrere om posten som direktør for Unibolt’s tyske moderselskab, Gesipa, der producerer blindnitter og værktøj til blindnitter. Han fortsætter dog som bestyrelsesformand for Unibolt.

Markedsandel skal udbygges
- Med min baggrund indenfor salg vil mit primære fokus være på at udbygge vores i forvejen relativt høje markedsandel af specielt bolte til landbrugsindustrien, forklarer Glenn Goltermann Lassen, og fortsætter:

- Unibolt har netop revideret og justeret vores strategi til en 100 % fokusering pa at servicere vores OEM- og aftermarkeds-kunder inden for landbruget, primært jordbearbejdning. Desuden vil et væsentligt succeskriterium være at få fodfæste pa det russiske marked, hvortil vi har ansat en sælger.

Glenn Goltermann Lassen har før tiden hos Unibolt været ansat som area sales manager og siden som salgschef hos Roulund Braking i Odense, samt som key account manager og markeds-researcher hos Elstock i Silkeborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097