23948sdkhjf

Forsvarsvirksomhed foran redning

Jutlandia Gruppen klar med rekonstruktionsplan for Danish Aerotech i Karup.
Efter fire måneders betalingsstandsning ser det ud til, at en af Danmarks mindre virksomheder inden for forsvarsindustrien vil overleve.

Siden Danish Aerotech, der er placeret på Karup lufthavn, stoppede sine betalinger den 6. august i år, har der været arbejdet intenst med en rekonstruktion. Jutlandia Gruppen har nu meldt sig som køber af hele virksomheden. Den er parat til at overtage 75 af de i alt 95 medarbejdere. 20 medarbejdere er derfor blevet opsagt.

Service på missiler er et af arbejdsområderne for Danish AerospaceDer er dog knyttet en række betingelser til overtagelsen. Og derfor er betalingsstandsningen søgt forlænget med en måned. Betingelserne er blandt andet, at køber skal kunne overtage kundekontrakter og godkendelser og også få tilfredsstillende aftaler med leasingselskaber og udlejere.

Lykkes det ikke at overtage hele virksomheden, er det dog endeligt aftalt, at Jutlandia Gruppen overtager den division, der står for vedligeholdelse af fly. Det betyder, at 22 medarbejdere er sikret beskæftigelse.

Danish Aerotech er én blandt et par hundrede mindre danske virksomheder inden for forsvarsindustrien. Firmaet producerer dele til fly og helikoptere og vedligeholder fly, helikoptere og våbensystemer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078