23948sdkhjf

Nye ejere til stålværk

Ukrainere vil købe den ubenyttede del Stålvalseværket i Frederiksværk og indlede produktion af stangstål
Alt tyder på, at Stålvalseværket i Frederiksværk står foran en større produktionsudvidelse, der er ensbetydende med et betragteligt antal nye arbejdspladser.

Efter hvad Frederiksborg Amts Avis erfarer, har de russiske ejere af Stålværket, der er videreført under navnet Dansteel, solgt kontiværket fra til investorer fra Ukraine, der vil genstarte kontiværket under selskabet Danscan.

Den tidligere Stålvalseværket i Frederiksværk, der nu ser ud til at skulle videres føres i sin helhed i to selskaber.Virksomhedens ledelse lægger ikke skjul på, at man er i gang med at sælge ubenyttede fabriksanlæg fra, men ønsker ikke at kommentere de igangværende forhandlinger.

I følge Frederiksborg Amts Avis' oplysninger kan handlen ventes offentliggjort i denne uge. Den er indgået med overtagelse den 1. januar 2004, og der skal i første omgang ansættes mellem 100 og 150 stålarbejdere til at producere stangstål, der bl. a. afsættes som armeringsjern til byggesektoren.

Siden Stålvalseværkets konkurs i sommeren 2002 har kontiværket stået stille, men Dansteel har koncentret sig om pladeproduktionen i pladeværket, der primært er målrettet skibsværftsindustrien.

Dansteel fortsætter som hidtil, så handlen er ensbetydende med, at Stålværket føres videre af to selvstændige virksomheder.

I forvejen beskæftiger Dansteel 350 medarbejdere, og udvidelsen af produktionen under nye ejere vil betyde, at Stålværket kommer op på en samlet mandskabsstyrke på tæt ved 500 ansatte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174