23948sdkhjf

Pris til metal-arbejdsgivere

DS Håndværk & Industri får den europæiske solar-pris for sit arbejde med at synliggøre danske metalvirksomheders indsats på energi-området
DS Håndværk & Industri modtager tirsdag ”The European Solar Prize” for sit arbejde med at synliggøre danske metalvirksomheders indsats og arbejde med produkter indenfor energiområdet. Det vil være formanden for DS – der er metalvirksomhedernes arbejdsgiverorganisation - Poul Ulsøe, der modtager prisen på foreningens vegne ved overrækkelse i Berlin tirsdag aften.

Arbejdsgiverforeningen nedsatte for to år siden en særlig branchegruppe for de 4-500 medlemsvirksomheder, der producerer, installerer eller servicerer på energiområdet. Ved at sætte producenter og installatører i tættere kontakt med hinanden håber DS at hjælpe begge virksomhedstyper.

I forhold til den Europæiske Solar Pris belønnes DS Håndværk & Industri for sit arbejdet med at forbedre forståelsen for og brugen af alternative energiprodukter. Her har metalarbejdsgiverne medlemmer fra stort set alle brancher – fra vindmølleproducenter og virksomheder der fremstiller solenergianlæg eller biogasanlæg til de virksomheder, der installerer og servicerer alt fra store varmeanlæg til de små stoker- eller træpillefyr, som mange private i dag opvarmer deres bolig med. Der er nemlig netop metal-virksomheder, der typisk fremstiller det udstyr, som bruges i energisammenhæng. Enten færdige anlæg – eller som underleverandører af komponenter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062