23948sdkhjf

Nyt image for vindmølleindustri

Brancheforeningens nye direktør, Bjarne Lundager, skal gøre vindkraften stueren og accepteret i alle miljøer og kredse.
Vindmølleindustriens direktør fra 1. december, Bjarne Lundager Jensen, vil have ændret det image, som branchen har i befolkningen, skriver Ingeniøren Net.

Han skal manøvrere vindkraften ud af et image som værende "statsstøttet" og med tætte relationer til de grønne partier – og ind i en mere strømlinet og politisk neutral stil.

Målet for vindmølleindustrien er med andre ord at blive en ligeværdig og respekteret industri i forhold til alle politiske partier og miljøer. Og denne opgave skal Bjarne Lundager Jensen løfte via sin erfaring med lobbyisme fra jobbet som forskningschef i Dansk Industri og som konsulent i Forskningsministeriet.

- Vi har ansat Bjarne Lundager, fordi han kender det politiske og administrative system og har vist, at han kan opnå resultater her, siger Vindmølleindustriens formand, direktør Karl Gustav Nielsen fra Vestas.

Han betegner sin nye direktør som driftssikker, fremadskuende, venlig og med god situationsfornemmelse.

- Min ambition er at få politikerne til at se vindkraften som et af flere spydspidsområder, som Danmark skal leve af i fremtiden. Vindmølleindustriens eksporteventyr er sandsynligvis først lige begyndt, siger den nye direktør for Vindmølleindustrien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08