23948sdkhjf

Satser på 3D-laserskæring

Reservedelsfabrikken i Klokkerholm investerer stort i den nyeste teknologi.
Reservedelsfabrikken i Klokkerholm, der er en underleverandør-virksomhed med speciale i tyndpladebearbejdning, har anskaffet et stort automatisk anlæg, der kan laserskære både 2- og 3-dimensionelt. Det 120 kvadratmeter store italienske anlæg har nu fundet vej til Nordjylland, hvor det gerne skulle kaste flere opgaver af sig.

Ved at investere i et stort automatisk CNC-laserskærenlæg har Reservedelsfabrikken i Klokkerholm nord for Aalborg draget konsekvensen af den seneste tids store efterspørgsel på to- og tredimensionel skæring med kort varsel.

Reservedelsfabrikken i Klokkerholm- Automation og konkurrenceevne hænger sammen. I dag handler det om at kunne levere kvalitet, hurtigt og til en fornuftig pris. Samtidig skal man som underleverandør kunne håndtere et bredt spænd af materialer. Derfor har vi valgt at investere i 3D-laserskæring, siger fabrikkens direktør Peter Mølbjerg.

- Det har altid vist sig, at teknologi-investeringer tiltrækker opgaver. På sigt forventer vi derfor, at omsætningen på skæreanlægget vil resultere i en meromsætning af samme størrelse på det øvrige fabriksanlæg, tilføjer han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078