23948sdkhjf

LindLarsen-regnskab præget af lavkonjunktur

Den midtjyske maskinleverandør kom ud af 2009 med et underskud på 14,7 mio. kr. før skat. En tilpasning af omkostningerne skal sikre et markant bedre resultat i indeværende år.
Industriens investeringer i nye maskiner ligger fortsat på et lavt niveau, og det kunne mærkes på indtjeningen hos LindLarsen i det forgangne regnskabsår.

Sammenlignet med 2008 faldt bruttoresultatet således med mere end 20 mio. kr. til 3,59 mio. kr., mens 2008-overskuddet på 80.000 kr. før skat blev vekslet til et underskud på 14,7 mio. kr.

Forventer overskud på driften i 2010
- Den globale finanskrise og medfølgende lavkonjunktur har på det i forvejen konjunkturfølsomme marked medført et omsætningsniveau væsentligt lavere end forventet. Dette har haft en negativ indvirkning på såvel selskabets omsætning som nettoresultat, som derfor ikke anses for at være på et tilfredsstillende niveau, oplyser LindLarsen i sin ledelsesberetning.

Godt og vel halvvejs gennem det nye regnskabsår kan ledelsen konstatere, at lavkonjunkturen fortsat præger markedet, og aktivitetsniveauet for årets første fem måneder var således lavere end ventet.

Der er dog samtidig foretaget markante tilpasninger af omkostningerne, og derfor forventer LindLarsen, at 2010 som helhed vil resultere i et lavt, men positivt driftsresultat.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094