23948sdkhjf

Synergien mellem portalerne styrkes

Metal Supply og Wood Supply portalerne er samlet i en virksomhed.
Pr. 1. maj 2004 er de to portaler for henholdsvis jern- og maskinindustrien og træ- og møbelindustrien lagt sammen i et selskab.

- Vi har valgt at lægge de to selskaber sammen for at kunne udnytte de synergier, der opstår mellem de to portaler og dermed skabe endnu højere brugsværdi for medlemmerne.

En af de synlige synergier af ”sammensmeltningen” mellem Metal Supply og Wood Supply er virksomhedernes mulighed for at søge efter samarbejdspartnere på netværket udenfor egen branche. Er man således medlem på Wood Supply, har man mulighed for at søge efter underleverandører indenfor jern- og maskinindustrien – og omvendt, hvis man er medlem af Metal-Supply!

En anden åbenlys mulighed for de to netværks virksomheder er adgangen til nyt marked i form af annoncering i de to nyhedsbreve, der dagligt sendes ud til godt 2.700 beslutningstagere indenfor de to brancher. Er man således medlem på Metal Supply har man adgang til annoncepladserne i Wood Supply’s nyhedsbrev - og omvendt.

Ønsker du flere oplysninger om hvilke muligheder portalerne giver dig, er du velkommen til at kontakte Hanne Marie Lou på telefon 7228 6971 eller skrive en mail til /

Den nye organisation kan du se på under ”Kontakt”. Wood Supply og Metal Supply beskæftiger nu i alt 10 personer. Vi har samtidig flyttet domicil til Novi Forskerpark i Aalborg, hvorfra vi ser frem til samarbejdet med alle nuværende og kommende medlemmer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125