23948sdkhjf

Vestas henter storordre med ny mølle

Vestas lander ordre på det største vindenergiprojekt i Australien med koncernens nye V112-vindmølle.
Vestas' koncernchef, Ditlev Engel, har torsdag morgen i Melbourne underskrevet en kontrakt på levering af 140 V112-3.0 MW-vindmøller til key account-kunderne AGL Energy Limited og Meridians 420 MW-store Macarthur-projekt i Australien, som bliver den største vindmøllepark på den sydlige halvkugle.

Vestas vil i konsortium med Leighton Contractors stå for installationen af Macarthur-vindkraftværket. Kontrakten omfatter fuld projektering, indkøb og installation (turnkey) samt en tiårig serviceaftale.

Store forventninger til ny mølle
De første vindmøller forventes leveret til siten i løbet af tredje kvartal 2011, og hele projektet forventes endeligt installeret i løbet af første halvår 2013.

- Vestas er en førende producent inden for vindenergi, og vi føler os meget trygge ved at vælge Vestas-møller til Macarthur-vindkraftværket. Vi tror på, at vores aftale med Vestas og anvendelsen af den nyeste teknologi vil resultere i et meget succesfuldt projekt, og vi glæder os meget til at være en af de første kunder, der anvender V112-3.0 MW-vindmøller, siger Michael Fraser, chief executive i AGL.

- Vi glæder os meget over at kunne lancere den nye V112-3.0 MW-vindmølle med underskrivelsen af denne ordre med to af vores key account-kunder. Vi har store forventninger til den nye vindmølle, og vi betragter AGL og Meridians valg af vindmølle til deres prestigefyldte projekt som en positiv anerkendelse af vores teknologiske indsats, siger Ditlev Engel, koncernchef for Vestas.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141