23948sdkhjf

Offshore tiltrækker

Ny virksomhed i Esbjerg har ingen problemer med at hente kvalificerede medarbejdere fra det østlige Danmark
YIT Offshore i Esbjerg, der beskæftiger sig med el- og instrumenttekniske installationer til olie- og gasindustrien samt skibsværfter i Danmark og udlandet, er i fuld gang med at opbygge sin organisation i Esbjerg. Firmaet satser på omkring 100 ansatte inden for et års tid, og der er tilsyneladende stor interesse for at blive ansat i offshoreindustrien, skriver Jydske Vestkysten.

Sektorchef Hans Henrik Andersen, YIT Offshore, Esbjerg, oplyser, at der i forbindelse med otte ledige ingeniør- og teknikerstillinger var næsten 200 ansøgere.

- Det var ret overraskende for os. De interesserede ansøgere kom fra hele landet, og ved ansættelsessamtalerne med københavnske ansøgere var der ikke problemer med at slå sig ned i Esbjerg, , siger Hans Henrik Andersen.

- Vi har tidligere hørt, at det har været vanskeligt at få interesserede jobsøgere fra det østlige Danmark til at flytte mod vest, i dette tilfælde til Esbjerg, men det har der ikke været problemer med, siger Hans Henrik Andersen. Off-shore trækker godt.

YIT i Esbjerg har fået kontorer i den gamle Vestkrafts administrationsbygning.

Foreløbig er der cirka 30 ansatte funktionærer og timelønnede, som beskæftiger sig med ingeniør- og servicearbejde i YIT i Esbjerg. De første kontrakter om levering af mandskab til projekter i Nordsøen er tegnet, skriver Jydske Vestkysten.

Inden for tre år er målet 45 funktionærer og 100 timelønnede.

Afdelingen er blevet oprettet og besluttet udbygget, efter at den finske koncern YIT Corporation for få måneder siden overtog ABB Building Systems i Fredericia med cirka 1000 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078