23948sdkhjf

Kraftig tilbagegang hos kabineproducent

Bosal-Sekura Industries blev ramt hårdt af finanskrisen i 2009. Aktiviteten er dog atter stigende.
Den samlede omsætning endte på 102,3 mio. kr. hos Bosal-Sekura i 2009, og dermed blev den reduceret til en tredjedel af 2008-niveauet. Det smittede af på bundlinjen. Overskuddet før skat fra 2008 på 5,8 mio. kr. blev forvandlet til et underskud på 31,8 mio. kr.

- Omsætningstilbagegangen i 2009 blev væsentligt større end virksomhedens forventninger i den senest offentliggjorte årsrapport. Den reducerede omsætning er resultatet af den kraftigt reducerede efterspørgsel på virksomhedens produkter, skriver Bosal-Sekura i sit årsregnskab.

Venter overskud i 2010
Den kraftige tilbagegang har blandt andet betydet, at Bosal-Sekura har sat en række investeringsprojekter, som blev startet op før krisen, i stå. På kort sigt vurderer virksomhedens ledelse, at det vil påvirke indtjeningen negativt.

Der er dog udsigt til bedre tider for Randers-virksomheden. De seneste måneder har udvist stigende aktivitet, og dermed stigende omsætning, og derfor forventer ledelsen en generelt højere omsætning i 2010 end i 2009, ligesom man også kalkulerer med positiv indtjening.

Bosal-Sekura udvikler og producerer sikkerhedskabiner til maskiner til blandt andet landbrug, entreprenører og minedrift.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079