23948sdkhjf

Hosta Industries hjælper iværksættere på vej

Hosta har indgået et samarbejde med iværksættervirksomheden BAG2CAR, som har udviklet og sælger transportudstyr til golfspillere.
Alle golfspillere, selv dem med store biler, kender til problemet med at have mere end to golfsæt i bilen, hvis der også skal være plads til andet. Det var det problem, som A.P. Christensen og Tommy Sig Weibel fandt en løsning på.

De har udviklet et stativ til anhængertrækket til bilen, som kan bære hele tre golfbags med vogn. Løsningen har de selv fremstillet som prototype og testet på deres egen krop, eller bil, og tilkendegivelserne er positive, hvor end de har mødt golfspillere. Så ideen kan ikke være så tosset.

Netværket hjælper med produktion
I deres netværk var en af Hostas kunder, som anbefalede iværksætterne at få deres ide produceret hos den nordjyske underleverandør. Det kan være svært for små og nystartede virksomheder at få knowhow og resurser til at sætte en egentlig produktion i gang. Hosta var imidlertid parate til at kaste lidt tid og resurser i projektet

- Vi er ikke bange for at bruge tid og resurser på et nyt projekt, det har vi prøvet før med stor succes. Danfoss har jo også været en iværksættervirksomhed engang, så hvis vi kan hjælpe en sådan virksomhed i gang, vil det gavne os alle, siger Søren Mosevang sales manager hos Hosta, der ikke alene har bidraget med svejsefiksturer, men også med emnemodning.

- Hosta er specialister i fremstilling af produkter som dette, og vi er specialister i at sælge det. Sammen skal vi gøre dette projekt til noget stort. Vi kan mærke, at vi er i gode hænder her, og sammen arbejder vi konstruktivt på at finde den bedste løsning på de udfordringer, som det giver, inden vi har det optimale produkt, udtaler Tommy Sig Wiebel, BAG2CAR.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079