23948sdkhjf

Danfoss-datter flytter standardproduktion til Polen

Gulvvarmevirksomheden Devi flytter fremstillingen af standardprodukter fra Vejle til Polen. I alt 49 medarbejdere er berørt.
Finanskrisen og ny stram lovgivning for elvarme i Europa får den Danfoss-ejede producent af elektrisk gulvvarme, Devi, til at flytte sin standardproduktion til Polen. Det skal være med til at forbedre Devi’s konkurrenceevne på markedet for elektrisk gulvvarme, der er under stigende pres.

- Vi har de senere år gennemført en række tiltag for at gøre produktionen i Vejle mere konkurrencedygtig, men vi må desværre erkende, at markedsvilkårene gør det nødvendigt yderligere at nedbringe vores produktionsomkostninger. Derfor samler vi fremstillingen af standardprodukter i Polen, hvor vi har haft produktion siden 2008, siger Jacob Madsen, der er administrerende direktør for Devi.

Afdeling fastholdes i Vejle
Devi beholder afdelingerne for salg, marketing, produktudvikling og specialproduktion i Vejle. Det er for eksempel specialløsninger til fodboldbaner og løsninger til is- og snesmeltning. Fabrikken i Vejle vil også fremadrettet fungere som Devi’s primære videns- og kompetencecenter.

Medarbejderne i Vejle er orienteret om flytningen, som forventes gennemført i starten af 2011.

Virksomheden igangsætter allerede nu efteruddannelse og afklaringskurser for de 49 berørte medarbejdere, ligesom muligheder for at finde beskæftigelse til de berørte medarbejdere på andre af Danfoss’ fabrikker i Trekantsområdet også vil blive kulegravet. Efter flytningen vil fabrikskomplekset i Vejle danne rammen for 140 medarbejdere fra Devi og andre dele af Danfoss-koncernen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125