23948sdkhjf

Bordtennisborde i stål svejses på Lindø

Lindø Industri Service påbegyndte sidste år et forsøg med produktion af udendørs bordtennisborde i stål. Det har vist sig at være en god idé.
På skibsværftet Lindø bygges der andet og mere end skibe. For godt et år siden påbegyndte Lindø Industri Service produktionen af udendørs bordtennisborde af stål, skriver dagbladet Børsen.

Produktion ved et tilfælde
Det er virksomheden PingOut, der står bag design, idé og salget af bordtennisbordene, der landede på Lindø ved et tilfælde.

En af iværksætterne bag PingOut havde familierelationer på værftet, og det var på den måde, at Hans Ove Mertz, planningmanager hos Lindø Industri Service, fik fingrene i projektet.

- Jeg fik derigennem mulighed for at kigge på projektet, og det blev til, at vi satte en produktion i gang. Vi startede med at lave fem forsøgsvist, men er nu altså oppe på 25, fortæller Hans Ove Mertz. til avisen.

Stålet symboliserer skibsiindustrien
Bordtennisbordet er lavet i 11 mm zinkanodiseret stålplade og svejset i hånden på Lindø.

Valget af stål som eneste materiale refererer til den danske skibstradition og Lindø, hvor bordene er produceret. Samtidig giver materialevalget mulighed for, at de kan blive stående vedligeholdelsesfri på stedet i mange år, skriver PingOut på sin hjemmeside.

Bordene vejer 700 kg stykket og må bugseres på plads med en kran.

5 borde på Roskilde Festivalen
Fem af de 25 bordtennisborde har i år fundet vej til Roskilde Festivalen.

- Vi er jo spændt på at se, hvordan det kommer til at gå med bordene på Roskilde. Vi følger med i det jo, siger Hans Ove Mertz..

Bag PingOut står Anders Find, fotojournaliststuderende og idémand til "rundt-om-bordet.dk", møbeldesigner Troels Øder Hansen og produktionsuddannede Frederik Møller.

Foto: Pingout
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078