23948sdkhjf

Ny overfladebehandler ser dagens lys

Colour Compagniet har overtaget konkursboet efter Bema Coating i Kibæk, og virksomheden har allerede ansat nogle af de tidligere medarbejdere.
Tilbage i december gik industrilakereren Bema Group med 14 medarbejdere konkurs, men nu er der igen kommet liv i fabriksbygningerne i Kibæk.

Michael Lund, 32, og Diana Vejrup, 42, sagde fredag den 18. juni goddag til lokalbefolkning og kommende forretningsforbindelser, da de inviterede til reception i de nyistandsatte lokaler på Stougaardsvej:

- Vi besluttede at starte op sammen sidst i 2009 og har arbejdet på købet siden januar. Når virksomheder lukker ned, så giver det muligheden for nogle andre, og der har vi været heldige med at få chancen inden for netop det område, som vi brænder for, fortæller Diana Vejrup.

Hun har sine primære kvalifikationer inden for HR og økonomi, mens Michael Lund er industrimaler og lean-konsulent. Han har blandt andet arbejdet med design af fabrikslayout samt udvikling af produktionsflow og systemer til kvalitetsstyring.

To ansatte – flere på vej
De to iværksættere, tilsammen Colour Compagniet, har foreløbig ansat værksfører Ib Jespersen og salgsassistent Lissy Olesen, som var tilknyttet Bema Group gennem henholdsvis 22 og 10 år.

Virksomheden er også i kontakt med resten af den gamle Bema-stab, som bl.a. har været med til at starte maskinparken op. Michael Lund forventer, at flere af dem kan tilbydes ansættelse i løbet af efteråret i takt med, at ordrerne kommer i hus:

- Som det ser ud nu, kommer vi til at male rigtig, rigtig meget allerede lige efter sommerferien. Vores efterår ser travlt ud, så meget tid kommer til at gå med at finde de rigtige folk, siger han.

De foreløbige beregninger peger i retning af et behov for omkring 14 nye ansatte, og dermed får kollega Diana Vejrup rig mulighed for at gøre brug af sine HR-evner.

Med opstart tæt på industriferien har det dog indtil videre været svært at fylde ordrebogen i juni og juli:

- Jeg har været rundt på en hel del kundebesøg og lavet prøver hos folk. Men vi kan godt mærke, at der snart er sommerferie, så de fleste bestillinger ligger til efter ferien, siger Michael Lund.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078