23948sdkhjf

Vink Plast når ambitiøse vækstmål

Plast-virksomheden kom ud af 2016 med en vækst i omsætningen på 16 procent og 45 procent i overskuddet.

Den positive udvikling er skabt via en yderst gunstig udvikling i alle de primære segmenter (byggeri, industri og reklame), Duka samt gennem fusionen med DD Plast, skriver Vink Plast i en pressemeddelelse.

- Med resultatet for 2016 høster vi frugterne af flere års intensivt salgsarbejde på nogle større projekter, som nu er kommet i hus, siger Vink Plasts administrerende direktør Walter Blunck.

- Vores investering i en business development-afdeling, som blandt andet har tilført flere kompetente ressourcer til vores tekniske kundesupport og tilbudsarbejde betyder, at vi står stærkere i samarbejdet med kunderne. Det er også en væsentlig del af, at vi nu får flere projekter i hus, samt har kunnet gå ind i nye segmenter med særdeles positivt resultat.

Øget fokus på distributionssalg
I 2016 har Vink desuden øget fokus på distributionssalget ved at udvide sortimentet på eksempelvis farvet akryl samt optimeret servicen på dag til dag-leveringer.

- Vi er meget tilfredse med den udvikling, vi har haft i 2016, siger Walter Blunck.

- Vore forventninger til det indeværende år er, at udviklingen fortsætter, hvilket også klart fremgår af vor realiserede omsætnings- og indtjeningsudvilking i årets første seks måneder. Fremgangen dækker samtlige af vore forretningsområder. Samtidig er vi fortsat åbne for opkøb på områder, som kan styrke vores forretning yderligere, uddyber han.

Mangeårig direktør på pension
Dette årsregnskab bliver det sidste hos Vink Plast med Walter Blunck som administrerende direktør. Efter 18 år i virksomheden har han valgt at gå på pension den 30. juni, hvilket markeres med en reception i virksomheden.

Ny administrerende direktør og COO bliver Reijo Asikainen, og den nuværende CFO Morten Grue Jacobsen overtager den daglige ledelse af Vink Plast i Randers.

Reijo Asikainen overtager ligeledes jobbet som administrerende direktør for Vink Nordic Holding.

Vink Plast A/S
mio. kr. 2016 2015
Nettoomsætning 306,2 264,6
Resultat før finansielle poster 20,4 14,1
Resultat før skat 20,3 14,3
Årets resultat 15,8 10,9
Balancesum 137,4 107,0
Egenkapital 62,1 54,3
Antal ansatte 123 106
Regnskabsåret blev afsluttet 31. december 2016

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.391