23948sdkhjf

AVK Tooling lander kæmpeordre hos Vestas

Den nordjyske virksomhed har netop underskrevet en ordre til en værdi af 150 mio. kr. med Vestas. Det skriver Kanal Frederikshavn.

- Det er resultatet af et langt og godt samarbejde mellem AVK Tooling og Vestas. Jeg er stolt på medarbejdernes og firmaets vegne over, at vi er i stand til at få så stor en ordre. Det betyder jo, at vi er konkurrencedygtige på det globale marked, hvor vi blandt andet er i benhård konkurrence med Kina, siger administrerende direktør Anders Jensen, AVK Tooling, til Kanal Frederikshavn.

Vindmølleindustrien har efterhånden udviklet sig til at udgøre godt 30 procent af produktionen hos AVK Tooling, og det ser Anders Jensen som en særdeles gunstig udvikling. Tidligere var Sæby-virksomheden nemlig totalt afhængig af en enkelt kunde; svenske Volvo, som i dag blot udgør halvdelen af produktionen.

Og der er udsigt til flere vindmølleordrer.

- Vi har to-tre andre store projekter, som vi arbejder på lige nu. Bliver de til ordrer, ser det på godt nordjysk fornuftigt ud de næste tre-fem år, siger Anders Jensen til Kanal Frederikshavn.

Af samme grund er man for øjeblikket i gang med at udvide fabrikken i Sæby med en ekstra 1.250 kvadratmeter stor produktionshal.

Originalartikel: http://www.kanalfrederikshavn.dk/vis/nyhed/ordre-paa-150-millioner-kroner-til-avk-tooling/

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062