23948sdkhjf

Pris til Skanderborg-virksomhed

Meinertz Danica har fået DI Østjyllands Initiativpris for sine produkter til opvarmning af moderne byggerier
<i>Meinertz Danica har fået DI Østjyllands Initiativpris for sine produkter til opvarmning af moderne byggerier</i>

Virksomheden Meinertz Danica A/S i Skanderborg har modtaget DI Østjyllands Initiativpris 2003. Meinertz Danica designer, producerer og markedsfører konvektorer, ribberør og konvektionsriste.

Det kendes bedre som radiatorsystemer til opvarmning. Produktet udfylder en vigtig funktion, nemlig at opvarme bygningen effektivt og uden at skæmme arkitekturen. Virksomhedens succes skyldes netop en forståelse for arkitektens krav, som betyder at produkterne tilpasses det enkelte byggeri.

Firmaet har leveret produkter til en række markante byggerier som Den Sorte Diamant, Nordeas hovedsæde, Fisketorvet, Københavns Lufthavn og Dansk Design Center.

Konvektionsriste fra Meinertz Danica i moderne kontorbyggeri.Det er karakteristisk, at virksomhedens daglige leder, Søren Lindahl Klausen, selv er i marken for at tale med arkitekter og ingeniører og se på byggerier. En ildsjæl, som hele tiden har fingeren på pulsen med hensyn til, hvad kunderne ønsker og hurtigt kan omsætte nye trends i produktion, siger Kim Boyter, formand for DI Østjylland.

Firmaets direktør Søren Lindahl Klausen, er naturligt stolt over hæderen, men også over at have fået mulighed for at levere produkter til nogle af de byggerier, som i lang tid fremover kommer til at stå som milepæle i nutidens arkitektur, og som ændrer profil og karakter af en by eller bydel.

Meinertz Danica blev grundlagt i 1962. I dag opererer virksomheden lige så sikkert på eksportmarkederne som på hjemmemarkedet. 50 pct. af virksomhedens omsætning ligger i udlandet, hvor den næste udfordring er New York Times’ nye hovedkvarter i New York.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063