23948sdkhjf

Nyt minus hos Midtjydsk Fornikling

Randers-virksomheden mærker dog atter fremgang i afsætningen og vil i 2010 nærme sig et nul-resultat.
Nettoomsætningen endte på 52 mio. kr. i 2009, og dermed var der tale om markant tilbagegang fra 85 mio. kr. året før. Resultat før skat blev et underskud på 15 mio. kr., hvilket er tre gange så stort som i 2008.

- Selskabets resultat og økonomiske udvikling i 2009 har ikke været tilfredsstillende. Årets negative resultat kan henføres til den finansielle krise, hvor kunderne har oplevet kraftig tilbagegang i efterspørgslen efter deres produkter, hvilket i sagens natur har smittet af på selskabets aktivitetsniveau. Faldet i efterspørgslen har mere eller mindre ramt alle brancher, og tilbagegangen i afsætningen har derfor stort set været på alle kunder, skriver Midtjydsk Fornikling og Forchromning i sit regnskab.

Afsætningen stiger
Til gengæld melder Randers-virksomheden om en udvidelse af kundekredsen i løbet af 2009, og man forventer derfor at står stærkere, når krisen er helt ovre

Afsætnings-mæssigt har man mærket stigende aktivitet allerede i andet halvår af 2009, og den tendens er fortsat ind i 2010, hvor man indtil videre følger det fastlagte budget, der skal sikre, at man kun kommer ud med et mindre underskud.

- Trods den fortsatte finansielle krise forventes der i 2010 en vækst i afsætningen. Dette opnås via vækst på eksisterende kunder samt forøgelse af selskabets markedsandel i både Danmark og på eksportmarkederne. Der forventes således omsætning på nye kunder i 2010 på 5-10 mio. kr., hvoraf hovedparten af kundeaftalerne er på plads, skriver Midtjydsk Fornikling og Forchromning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079