23948sdkhjf

Branche søger nye kunder

Bilbremser er ved at blive et køb-og-smid-væk produkt, derfor satser 37 virksomheder i bremse- og koblingsforeningen på at få fat i industrikunder
<i>Bilbremser er ved at blive et køb-og-smid-væk produkt, derfor satser 37 virksomheder i bremse- og koblingsforeningen på at få fat i industrikunder</i>

De 37 medlemsvirksomheder i Bremse- & Koblingsforeningen for Danmark, BKD, kan se, at det traditionelle kundegrundlag vil svinde ind i fremtiden. Virksomhederne har traditionelt levet af at renovere bremser og koblinger for autoværksteder og autoforhandlere, men da især bremser bliver billigere og billigere og nærmer sig en køb-og-smid-væk status, vil opgaverne til bremsespecialisterne stedse blive færre. Derfor har foreningen nu besluttet sig for at markedsføre sig over for industrikunder, skriver ErhvervsBladet.

Der sidder bremser i en lang række industrielle produkter som maskiner, vindmøller og elevatorer. I følge formanden for BKD, Finn Sørensen, firmaet Retec A/S i Aabybro, ligger der et stort potentiale for foreningens medlemmer i industrien, fordi der her ikke er tradition for at renovere bremser.

- Vores budskab til industrien er, at den vil kunne spare mange penge ved at lade bremser renovere af os fremfor altid at udskifte slidte bremser med nye. Vanen med blot at udskifte slidte bremser med nye skyldes, at der ganske enkelt ikke har været noget sted at gå hen med henblik på en renovering af de industrielle bremser. Det vil vi råde bod på, siger Finn Sørensen.

Han oplyser, at flere af foreningens medlemmer allerede har fået fat i industrielle kunder - bl. a. inden for vindmølleindustrien, skriver ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078