23948sdkhjf

Pris til Aalestrup-virksomhed

Treco A/S belønnet for vækst, risikovillighed og stor eksport i vækstskaberkonkurrence
<i>Treco A/S belønnet for vækst, risikovillighed og stor eksport i vækstskaberkonkurrence</i>

Flot vækst, risikovillighed og eksport i stor målestok gjorde udslaget, da den nordjyske vækstkomet Treco A/S fra Aalestrup blev kåret som regionsvinder i Ernst & Young's vækstskaberkonkurrence Entrepreneur Of The Year 2003.

Virksomheden, der hører til blandt Aalestrups største arbejdspladser, blev stiftet i 1992 af de tre nuværende ejere, Allan Prang, Per Therkildsen og Preben Pedersen. De smed bogstavelig talt slipset og tog handskerne på. Efter et par år var der fem medarbejdere, og i dag beskæftiger Treco A/S 70 mand.

Allan Prang, Per Therkildsen og Preben Pedersen – stiftere, ejere og ledere af Treco A/SSkræddersyede løsninger efter kundebehov er filosofien bag Treco A/S' succes. Virksomheden har specialiseret sig i bearbejdning af stålplader og skaber i samarbejde med kunden, designere og idéfolk løsninger, der tilgodeser alt fra tekniske over ergonomiske til funktionsbestemte krav.

En væsentlig kunde hos Treco A/S er Post Danmark, men også postetaterne i de andre skandinaviske lande har haft stor betydning for Treco A/S. I 1999 fik virksomheden en ordre fra Post Danmark på et trecifret millionbeløb efter en EU-licitation, og netop nu har Treco A/S vundet en ny stor millionordre fra en udenlandsk postetat, endda i konkurrence med en række producenter fra kundens eget land. Den nye ordre betyder, at virksomheden sikrer beskæftigelse og vækst i de næste par år.

Treco A/S er en populær arbejdsplads, der bl. a. har sit eget uddannelsesprogram, "Treco Training Academy". Virksomheden har forstået at tjene penge. I sidste regnskabsår rundede årets omsætning således 80 mio. kr., hvilket er en stigning på 48 % i forhold til året før.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094