23948sdkhjf

Grundfos henter udviklingschef hos Nokia

Pumpeproducenten har ansat Peter Røpke som ansvarlig for innovation og udvikling.
Peter Røbke kommer fra en stilling som ansvarlig for den globale udvikling hos Nokia, men nu overtager han i stedet et lignende ansvar hos Grundfos. Det skriver Børsen.

Dermed brydes der også med en tradition, idet udviklingsarbejdet hidtil har været en del af koncerndirektørposten hos Grundfos, men den opgave overlader topchef Carsten Bjerg nu til Peter Røbke.

Vil også optimere kerneprodukterne
- Fremover er det således ikke Carsten Bjerg, der skal gå ned i detaljer om hvor hurtigt og hvor meget, vi skal satse på diverse udviklingsprojekter, da det nu bliver min opgave, og han i højere grad kan koncentrere sig om at tage de overordnede forretningsmæssige beslutninger, udtaler Peter Røpke til Børsen.

Han regner blandt andet med, at Grundfos kan ekspandere inden for greentech-området, men også inden for de traditionelle pumper forventer den nye udviklingsansvarlige at kunne bidrage med noget.

Her nævner han energioptimering af pumperne som et oplagt område at tage fat på. Han vurderer, at 10-20 % af verdens elektricitetsforbrug går til pumper, og at der derfor er store penge at spare for kunderne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095