23948sdkhjf

Landets største skiltefabrik skabt

Udsigten til sammenlægninger af kommuner og dermed større kunder får tre producenter af vejskilte til at fusionere
<i>Udsigten til sammenlægninger af kommuner og dermed større kunder får tre producenter af vejskilte til at fusionere</i>

Tre af landets seks vejskiltefabrikker slår sig sammen for at ruste sig til en stadig mere intensiv konkurrence på udlejning og salg af vejskilte til landets kommuner og amter. Det er i særlig grad forventning om, at der i nær fremtid uundgåeligt vil komme en række sammenlægninger af kommuner og amter, der får producenterne til at slå pjalterne sammen, skriver ErhvervsBladet.

- Vi ser i krystalkuglen, at der kommer færre og større kunder i fremtiden, og derfor er vi også nødt til at slå os sammen i større enheder, siger Erik Christensen, der er administrerende direktør for den ene af parterne, Dansk Signal Materiel i Gug ved Aalborg.

Dansk Signal Materiel i AalborgDe tre fabrikker, der lægges sammen er Daluiso A/S, Armefa og Dansk Signal Materiel. Alle tre virksomheder bevarer deres oprindelige navn, men lægges under et fælles holdingselskab Daluiso Holding.

Det har taget de tre parter halvandet år at etablere, hvad der bliver Danmarks suverænt største skiltefabrik med en omsætning på 110 mio. kr., en markedsandel på ca. 60 pct. og 85 medarbejdere i alt. De resterende producenter ligger med omsætninger mellem 20 og 45 mio. kr.

- Branchen består af så små spillere, at en udenlandsk konkurrent ret hurtigt vil kunne oversvømme hele markedet. Med sammenlægningen er vi i stand til at bide fra os over for internationale spillere, siger adm. direktør Christian Daluiso, Daluiso A/S til ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079