23948sdkhjf

Vikarbureau bag ny produktion i Randers

MJ Svejs & Montage indretter sig i den gamle kaserne med produktion af emner i rustfrit og sort stål
<i>MJ Svejs & Montage indretter sig i den gamle kaserne med produktion af emner i rustfrit og sort stål</i>

Mikkel Jensen, direktør i vikarbureauet MJ Svejs & Montage, udvider nu sine aktiviteter og indretter sig i en stor lejet hal ved Randers Kaserne, hvor der skal være en produktion af emner i rustfrit og sort stål, skriver Randers Amtsavis.

- Vi kan blandt andet lave tankopbygninger og vinduesrammer. Vi forestiller os at lave en serie-produktion som underleverandører til andre virksomheder i området eller andetsteds i landet, siger Mikkel Jensen, der har ansat Michael Rasmussen som salgschef. Denne er som chefen også oprindelig smede-uddannet og har i en årrække været værkfører i en række større metalvirksomheder og har også erfaring med salg.

Virksomheden forhandler i øjeblikket nogle ordrer, og forventer at igangsætte en produktion allerede inden jul.

- Mit mål er, at vi skal have 20-30 fastansatte, siger Mikkel Jensen, der vil udnytte den synergi-effekt, der kan være mellem vikarbureau og egen produktion.

- Med en basisproduktion kan man holde på den gode arbejdskraft, så når folk ikke er ude at vikariere i andre virksomheder, skal der være arbejde i MJ Svejs & Montages egen produktion, fortæller den unge direktør, der er smede-uddannet og som for et år siden startede eget vikarbureau. Han har haft vind i sejlene med forretningen og har i dag 13 vikarer ude at arbejde - i øjeblikket blandt andet i Aalborg-området, fortæller Randers Amtsavis.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078