23948sdkhjf

Initiativpris til Hundested Propeller

Omstillingsparathed har været nøgleordene for virksomhedens evne til at konkurrere med lavtlønslandene
<i>Omstillingsparathed har været nøgleordene for virksomhedens evne til at konkurrere med lavtlønslandene</i>

Hundested Propeller A/S er tildelt DI Frederiksborgs Initiativpris 2003. Virksomheden producerer forskellige typer propeller til skibe samt leverer skræddersyede løsninger.

I mange år var fiskeri det vigtigste kundesegment for virksomheden, men nedgangen i fiskeriet betød, at virksomheden måtte ændre kurs. Med et generationsskifte i slutningen af 1990'erne lykkedes det virksomheden at ændre geografisk marked og kundesegment. Virksomheden har opbygget et netværk af agenter over hele verden samt udvidet produktionen til også at omfatte fragtbåde, færger, slæbebåde og yachts.

- Når det er lykkedes for virksomheden at drive forretning i Danmark i konkurrence med lavtlønslandene, er det kun fordi, at det er en særdeles omstillingsparat virksomhed, siger direktør John Jørgensen, formand for DI Frederiksborg.

- Virksomheden udvikler til stadighed produkter og udnytter sin maskinpark optimalt. Bestyrelsen tager hatten af for virksomheden, som beskæftiger 36 medarbejdere i Hundested, siger direktør John Jørgensen, formand for DI Frederiksborg.

Hundested Propeller A/S blev grundlagt i 1929 og har en eksportandel på over 50 procent.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109