23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Alvent A/S
Steen Pedersen er tiltrådt som direktør i ventilationsvirksomheden Alvent A/S. Hans tiltrædelse er et led i et snarligt generationsskifte, da nuværende ejer og direktør Jens Hess-Nielsen ønsker at trappe ned. Han bliver dog siddende i direktørstolen året ud.

Alvent A/S udfører komplekse installationsentrepriser i totalentreprise.

Dansk Portservice A/S
Kurt Iversen er tiltrådt som ny direktør i Dansk Portservice, der er en del af Lindab Profil, der fremstiller byggekomponenter i Stål.

Han afløser Leif Frederiksen, der er gået på pension.

Kurt Iversen skal fortsat varetage stillingen som chef for produktionsteknisk afdeling i Lindab Profil, hvor han i de seneste år har haft et tæt samarbejde med Dansk Portservice.

Kudsk & Dahl A/S
Henning Bæk, koncernøkonomi- og finansdirektør i Aalborg Portland A/S, er tiltrådt som formand for bestyrelsen. Agnete Raaschou-Nielsen, administrerende direktør i Aalborg Portland A/S, er udtrådt af bestyrelsen. Ole Nørklit er indtrådt som næstformand for bestyrelsen.

Kudsk & Dahl leverer vejbygningsmaterialer som sand, grus og muld fra egne grusgrave og producerer trapper, gelændere og altaner.

Stena Aluminium A/S
Jan Weber, økonomidirektør i Averhoff & Co A/S, er indtrådt som medlem af bestyrelsen. John Peter Lindqvist, Sverige er tiltrådt som formand for bestyrelsen. Caroline Pontoppidan, advokat LL.M., partner i Kromann Reumert, Erik Anders Jansson, Sverige, og Kjell Christen Forsgreen, Sverige, er alle udtrådt af bestyrelsen.

Stena Aluminium producerer aluminiumråvarer til støbegodsfremstilling.

Aalborg Universitet
Rektor på Aalborg Universitet, AAU, Finn Kjærsdam har fået forlænget sin ansættelse som rektor for Aalborg Universitet med tre år. Hans nuværende ansættelsesperiode udløber den 30. april 2011, men bestyrelsen for Aalborg Universitet forlængede forleden ansættelsen frem til den 30. april 2014.

Konstitueret prorektor, Inger Askehave, blev ansat som prorektor frem til den 30. juni 2013 med mulighed for forlængelse i yderligere tre år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11