23948sdkhjf

Danfoss vil være mere rummelig

Koncernen samler sine aktiviteter under ”Det rummelige arbejdsmarked” i en ny afdeling
<i>Koncernen samler sine aktiviteter under ”Det rummelige arbejdsmarked” i en ny afdeling</i>

Danfoss i Nordborg vil nu styrke indsatsen for at indsluse såkaldt svage lønmodtagere på arbejdsmarkedet. Det blev markeret ved, at Danfoss sammen med søstervirksomheden Sauer-Danfoss samlede socialchefer, socialrådgivere og integrationschefer fra syv kommuner i Sønderborg-området var til et møde om, hvordan der kan skabes et øget samarbejde om socialt engagement, skriver dagbladet JydskeVestkysten.

På mødet præsenterede Danfoss en ny afdeling, Fællesfunktionen, der samler alle aktiviteter inden for området ”Det rummelige arbejdsmarked”.

- Vi ønsker at sende et signal til omgivelserne om, at vi mener det alvorligt, når vi taler om at tage et socialt ansvar, siger Troels Thomsen, der er ny leder af Fællesfunktionen i Danfoss.

Troels Thomsen peger overfor JydskeVestkysten på, at Danfoss i forvejen har gode erfaringer med den slags samarbejde. For eksempel har Danfoss gennem syv år genoptrænet og arbejdsprøvet 105 langtidssyge medarbejdere, der bor i de fire kommuner på Als. 60 procent er fortsat i arbejde, mens gennemsnittet på landsplan for den slags genindslusning til arbejdsmarkedet er på 24 procent.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078