23948sdkhjf

Workshop om mikro-produktion

Virksomheder og beslutningstagere tilbydes den nyeste viden indenfor produktion af mikrokomponenter
<i>Virksomheder og beslutningstagere tilbydes den nyeste viden indenfor produktion af mikrokomponenter</i>

I samarbejde med Teknologisk Institut og IPL (Institut for Produktion og Ledelse) afholder Sensor Technology Center den 3. december på Teknologisk Institut i København en workshop om udviklingen inden for mikrokomponent-området.

Der er sket store fremskridt inden for produktion af mikrokomponenter i løbet af de sidste 30 år - og også inden for traditionelle fremstillingsmetoder. Microfactory dækker området mellem mikro- og makroproduktion.

Microfactory til produktion af mikrokomponenter.Workshoppen vil fokusere på, hvordan man bedst muligt opnår en økonomisk bæredygtig produktion af høj kvalitet. Behov og muligheder inden for forskellige sektorer vil blive diskuteret, med særlig vægt på sundheds-sektoren. Den seneste udvikling inden for robot-teknologi bliver præsenteret, sammen med en række konkrete eksempler og scenarier for den fremtidige udvikling.

Workshoppen henvender sig til fremstillingsvirksomheder og beslutningstagere. Målet er at give deltagerne et grundlag for at træffe beslutninger i forhold til fremtidige produktionsmetoder.

Microfactory sponsoreres af EU vis EUREKA som led i projekt EUROSENS.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078